N I A L L E R I Z E D
ABOUT ENTRY LINKS
kakak!hana x nak kawan kakak!
Rabu, 30 November 2011 • 6:32 PTG • 0 comments
...dah lama jgk x update  blog ni..patut la bnyk labah labah je ak tgok..haha..
si LAILATUL HANA a.k.a DEKNA a.k.a  ADIK PEREMPUAN aku ..x nk kawan ngn aku..haha
pasaipa dia x nak kawan..haha
Semalam..aku nk pergi pusat bandar kt parit buntar..ajak kawan..semua x boleh..sbb ak bgtau last minute..okay..FINE..mmg salah ak..bila kawan x boleh...bodek la si adik beradik..haha
abah kerja..mak nak pi kedai..azam keluar dengan kawan dia,si dekna nyh pergi rumah ateh,,jmpe sepupu dia la....so,,sape lg yg tinggal?haaa
si AMIER MAFELLA dgn  si HAMIZAN a.k.a baby (mak aku je pnggil dia baby).
Bodek punya bodek..nk belanja ni...jom la jom la..akhirnya..nak jugak si AMIER nyh nak teman..haha
kitorang naik BAS MERAH je..sbb ak xde lesen..knp x amek lesen lg??sbb ak x yakin lg boleh ke tak..haha
lawak kn..haha.,.bia je la -.-
si HAMIZAN pon ikot jugak..haha,,jgn memain!si budak 5 tahun ni merengek nak ikot..mak aku suruh bawak..AMIER pulak x nak si baby nyh ikot..menyusah katanya..bergadoh kejap dengan mak,amir..sbb sp nk jaga dia??aku x kesah dia nk ikot ke tak..last,,aku cakap

Dah la...kalau semua x nak jaga baby..biar Adik (aku) pergi Parit Buntar dengan dia je..

haha..senyap terus..mana boleh aku pi dengan HAmizan je...nnti hilang kami berdua..haha...
Lastly,,Amier ngn Hamizan yg teman aku pergi PB..
mata si Hamizan ni mmg tajam..nmpak KFC..ha...mula buat perangai...x nak berjalan..duduk je depan pintu KFC uh..hai..budak  nyh
bawak je la makan kt KFC uh..yer la..ak dah janji ngn dia nk belanja makan KFC..
lepas pergi KFC.pergi la jln-jln
then BALIK!
sampai rumah..si HAMIZAN cakap dia penat..letih berjalan..hampeh betul budak kecik nyh,,.tu baru sikit..dah penat..haha
tiba  tiba..si DEKNA balik rumah dengan muka masam..

kakak!kakak pergi mana tadi?

dia tanya mcm spy..haha..baru nak jwab..si baby ni pon jawab ngn beriye iye nya.

dekna!tadikan baby pergi kfc ngn kakak ngan abg mir..sedap..ayam dia besa..dekna x makan.sedap kn kak.

kenapa x bawak  balik?kenapa x bungkus unutk dikna

kami makan sana la..buat apa nk bawak balik..makan kt sana seronok..makan kt rumah x seronok..nanti dekna mintak.

si Hamizan ni pon mnjawab dengan beria gila,,sampai si HANA tu menangis..kecoh..!
Bila mak balik..tanya kenapa dia menangis..si HAmizan ni mmg  mulut x reti diam..pergi cerita kt mak dia makan KFC..ak pnyer la nk jaga line x nk diorg tawu kitorg makan kt KFC

si HAna tu pon menjerit sekuat tenaga perempuan nya
X NAK KAWAN KAKAK!!
X NAK KAWAN KAKAK!!
X NAK KAWAN KAKAK!!

Ha..budak mcm ni la..x nak kawan konon,.haha..ak pon bia je la..x nak kawan sudah..lasty,,mak aku pujuk dia..cakap esok diorg pulak pergi KFC.haha..baru nak senyap..haha..aku pon tanya la si Hana tu.

ha..nak kawan kakak x ?
dia x bercakap..tp mengangguk.see!haha..BUDAK!






PASTFUTURE
MINE
Assalamualaikum.Nurul Asma.27.08.1995.Tutup Aurat, Larangan Mendekati Zina, Bercoupleple, Menunaikan Solat, tu semua perintah Allah. Kalau tak buat, sia2lah beragama Islam :')



SCREAM


OTHER THINGS


MEMORIES

  • ayat menggedik zaman sekarang..
  • I'm crying :')
  • person who I love after my parents
  • KUATKAN HATI HAMBAMU INI.YA ALLAH
  • the last day :')
  • 'NYAMUK TERBANG l BILA AKU BOSAN '
  • Contest TheGarang : Aku Seorang SuperHero!!!
  • maafkan asma~trouble is a friend~
  • u + me
  • bibit tersenyum..hati menangis